Str. Dr. Victor Babes nr. 36
         Birou 1.10, Brasov

+4 077 426655

Despre noi

Servicii IT Profesionale

Scopul nostru este de a raspunde nevoilor dumneavoastra in evolutia tot mai mare in domeniul IT prin a va oferi servicii IT de calitate.

Putem sa fim profesionisti IT, departamentul de informatica, sa completam departamenul cu rolul de IT Manager, simplii specialisti, sau sa oferim consultanta in planificarea si implementarea proiectelor IT pentru dumneavoastra.

Toate serviciile firmei iCore Outsourcing sunt administrate, monitorizate si implementate cu un singur gand… timpul de functionare. Folosind experienta noastra de peste 9 ani în companii multinationale si inca 9 ani activand in domeniul serviciilor IT, va propunem cele mai bune tehnici pentru a maximiza timpul de functionare a echipamentelor IT. Odata ce sistemul informatic este stabil, este timpul sa privim catre perfectionare. Impreuna cu dvs. vom gasi solutia optima pentru eficientizarea activitatilor si pentru a preveni problemele IT.

Avatajele noastre

01

Orientat catre client
Toate serviciile informatice oferite de firma noastra sunt orientate catre client. Ne bucuram cand ajutam clientii nostrii si primim feedback pozitiv de la ei.

02

Oferim seriozitate
Seriozitatea este unul dintre cele mai important lucruri cand vine vorba despre a oferii servicii IT sau a contracta servicii informatice. De aceea oferim clientilor nostri seriozitate cea ce ne ajuta sa avem clienti multumiti.

03

Poti sa te relaxezi
Folosind experienta noastra, reusim sa fim proactivi si sa reducem numarul de probleme IT aparute in sistemul dvs. informatic. Astfel veti auzi de mai putine probleme IT aparute si veti avea mai mult timp pentru proiectele importante.

Testimonials