Str. Dr. Victor Babes nr. 36
         Birou 1.10, Brasov

+4 077 426655

Recomandari

De când am început colaborarea cu iCore, aceasta a dat dovada de fiecare data, de promptitudine și profesionalism.
Nu putem spune decât că suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite.

SC Pro Soft SRL, Brasov, Romania

Dupa incercarea de a lucra cu diferiti programatori si administratori pentru un client de la nostru cu o intrastructura foarte complexa, am fost indrumat catre Ferencz si iCore de catre un prieten vechi din Brasov. Dupa 5 luni de lucru in noul proiect, putem trage concluzia ca activitatea desfasurata este excelenta. Nu numai ca au fost rezolvate toate problemele, ci solutia pentru noua arhitectură este lansat înainte de termen. Asteptam cu nerabdare o relatie de lunga durata.

Socofi Websolutions, Netherlands

Suntem printre primii clienți ai firmei iCore și nu avem decât cuvinte de apreciere la adresa ei.
Profesionalismul, seriozitatea și promptitudinea de care dă dovada la fiecare solicitare din partea noastră, sunt motivele pentru care ne dorim o colaborare cât mai lunga și o recomandam cu căldura celor interesați.
A lucra cu iCore este o experiență plăcută, nu foarte des întâlnită în domeniul IT.

SC RSF Industrie SRL, Brasov, Romania

Când lucrezi cu iCore te simți ca la un doctor bun: prompt în a-ți oferi ajutor de orice fel, suport tehnic de foarte bună calitate și consiliere profesională - toate însoțite de un zâmbet larg și bun care-ți dă încredere că ești pe mâini bune, și-ți face din ziua care părea mizerabilă, una din cele mai bune din viața ta.

SC Graphic Open Systems SRL, Brasov, Romania