Str. Dr. Victor Babes nr. 36
         Birou 1.10, Brasov

+4 077 426655

Administrare server

Administare serverÎn orice infrastructura IT, serverele sunt echipamente ce necesita o configurare și o administrare profesionala, realizata de specialisti competenti. Fara o administrare eficienta si proactiva a serverelor, bunul mers al afacerii dumneavoastra poate avea de suferit ajungand chiar pana la blocarea tempoara a acesteia.

Serverele necesita o atentie continua din partea administratorilor de servere. Serverele administrate de noi sunt monitorizate 24/7 si astfel observam rapid daca apar probleme hardware sau probleme software pe oricare dintre serverele administrate de noi.

 

Un server bine configurat si securizat poate sa faca diferenta majora in performanta si productivitate, influentand direct munca angajatilor si  afacerea dumneavoastra. Noi va ajutam sa aveti serverele bine configurate, securizate si stabile.  Avem experienta vasta atat in Microsoft Windows Server ( ver. NT – 2016) cat si in  Linux Server (<Red Hat Enterpise, Centos, Debian – Sisteme de operare recomandate pentru server).

Serverele stau la baza activitatii comerciale pentru piata de afaceri. Fie ca aveti un server vechi, sau nu aveti un server, va puneti intrebarea: Cum sa cumpar unul? Sau de care server am eu nevoie?

Cumpararea serverului este o decizie importanta pentru majoritatea oamenilor de afaceri deoarece vor folosi serverul 3-6 ani; asadar nu recomandam sa luati singur aceasta decize.
Dupa o scurta discutie cu dumneavoastra va putem recomanda serverul de care aveti nevoie si putem cere cotatii de pret de la mai multi furnizori IT. Dumneavostra va ramane doar sa luati decizia finala

Odata ce am implementat serverul, urmatoarea provocare este sa cream un plan de mentenanta lunara  (securizare, updatare,  backup) care este esential pentru a lucra eficient.  Din aceasta mentenanta lunara face parte si monitorizarea serverului cu ajutorul caruia ne putem asigura ca serverul ruleaza la parametrii normali si ca suntem sesizati automat la orice schimbare de performanta sau problema.

Fie ca aveti un File server, Print Server, FTP Server, Exchage Server, DNS Server, Terminal Server, SMTP Server (email), Backup Server, Database Server, Monitoring Server, Virtual Server etc. care trebuie administrat sau doriti sa fie instalat un astfel de server pentru dvs., puteti sa ne contactati cu incredere.